pivot wall1 pivot wall2

PIVOT CENTRAL

Pivotul central constă dintr-o structură ridicată pe roți, ancorată la un capăt de o bază unde avem calea navigabilă. Mișcarea acestuia în avans, descrie o suprafață circulară udată.
Pivotul central este sistemul de irigare care se adaptează cel mai bine la parcelele cu denivelări și în funcție de lungimea acestuia poate acoperi suprafețe de până la aproximativ 200 de hectare în funcție de tipul de proiect și locație, deși pivotul cel mai utilizat în lume este pivotul longitudinal de 400 m care acoperă o suprafață de 50 de hectare.
Pivotii centrali pot funcționa într-un viraj complet de 360 ° sau într-un cerc parțial, în funcție de forma parcelei. Pivotii centrali funcționează cu motoare electrice pentru mișcarea lor.

PIVOT TRACTABIL

În cazul parcelelor care nu ne permit să deplasăm pivotii în paralel, TECNO PIVOT are pivotul tractabil. În acest caz, unitatea centrală de pivotare are 4 roți, care pot fi roți standard de 14,9x24 sau roți mai mici, în funcție de design. Unitățile de acționare ale fiecărui turn au un kit tractabil, care constă din roți care pot fi direcționate și cutii de viteze cu ambreiaj care permit eliberarea roților din cutia de viteze și remorcarea liberă. Este necesară pregătirea anterioară, orientând roțile în direcția de tragere și eliberându-le din cutia de viteze, lăsându-le libere și putând fi tractate cu un tractor la schimbarea bazei de irigare.

CONSOLA ROTATIVA

In efortul său constant de a fabrica și a dezvolta noi produse care ne permit să îmbunătățim și, în acest caz, să creștem suprafața irigată cu pivotii nostri, în special în acele zone care datorită caracteristicilor lor speciale în care există obstacole (cum ar fi: case, posturi, păduri, etc ...), pe care anterior nu le puteam atinge, deoarece nu permiteau trecerea unei depășiri normale, TECNO PIVOT a dezvoltat consola rotativă, care este retrasă în zone în care nu poate trece și este redistribuită după traversarea obstacolului, ceea ce îi împiedică trecerea.
Consola rotativă TECNO PIVOT are o lungime maximă de 30,6 m. Și poate fi utilizata la toate modelele TECNO PIVOT cu diametrul (5 9/16 ”-141,3mm). Funcționarea sa este automată din centrul pivotului, evitând obstacolele din teren. În plus, este posibil să se instaleze 2 tunuri, un prim tun pentru surplombarea extinsă și un al doilea tun pentru retragerea suprapunerii, permițând maximizarea zonelor de irigare.

WINGS

10 Kit fertirigare KIT FERTIRIGARE

Aplicarea îngrășămintelor prin sistemele de irigare a Pivot Central și Sistem Liniar/Hipodrom este din ce în ce mai frecventă și mai solicitată. Sistemele de irigare TECNO PIVOT facilitează munca de aplicare a îngrășămintelor lichide, fără a fi nevoie să pătrundă în cultură cu mijloace mecanice și, prin urmare, fără a fi nevoie să pășească
cultura, fără costuri ale motorinei sau necesitatea forței de muncă.
Sistemul constă dintr-un rezervor de amestec de îngrășăminte care poate fi instalat în centrul pivotului, deasupra căruciorului Sistemului Liniar/Hipodrom sau chiar injectat în linia de alimentare a echipamentului de irigare. Acest rezervor este echipat cu o pompă de injecție cu îngrășăminte, cu debit reglabil și instalare și manipulare ușoară. Un agitator este însărcinat cu amestecarea îngrășământului astfel încât să nu precipite, favorizând omogenitatea injecției îngrășământului în linia de irigare. Cea mai importantă companie de injectare a îngrășămintelor ITC, colaborează îndeaproape cu TECNO PIVOT pentru a oferi cea mai mare eficiență în fertirigare cu Pivot și Liniar/Hipodrom.

ASPERSOARE

Principalele elemente in cadrul echipamentului de irigare sunt aspersoarele.
Cele mai utilizate sunt de tip spray, cu o dimensiune mică a picăturilor și o acoperire mai mică, iar cele rotative cu o dimensiune a picăturilor ceva mai mare și
o acoperire mai mare. Presiunile de lucru ale ambelor sunt de obicei cuprinse între 0,7 și 1,4 bari.
Regulator de presiune: garantează omogenitatea irigării, mai ales dacă terenul nu este plan.Aceste pot fi: Komet®, Senninger®, Nelson®
Tipuri de aspersoare:
Spray: Nelson®, Senninger®, Komet®.
Rotire: Nelson®, Senninger®, Komet®.
 08 diuze

 

COMPONENTE

STRUCTURA
TECNO PIVOT produce toate structurile cu oțel de înaltă calitate, cu un certificat de fabricație și origine, atât în țevi, cât și în oțel laminat. Țeava se distinge de ceilalți producători, datorită grosimii sale mai mari (standard de 3 mm) și este în prezent cea mai solidă de pe piață. Este o structură proiectată prin procese computerizate, total simetrică, cu care este posibil să se obțină o curbură total regulată a secțiunii care îi conferă o rezistență mai mare atât la greutatea proprie și la conținutul său de apă, cât și la forțele laterale cauzate de efectul vântului.

GALVANIZARE
Toate structurile TECNO PIVOT sunt zincate la cald, în conformitate cu standardul UNE-EN ISO 1461: 1999, care îi conferă o durabilitate și rezistență deosebită la coroziune și oxidare.

GALVANIZARE

TURN CENTRAL
Turnul central al pivotului circular este realizat cu un cot și un tub de extensie foarte gros, învelit într-un tub de ghidare la care sunt sudate cele patru picioare de ancorare. De asemenea, este prevăzut cu un accesoriu pentru ieșirea tubului de susținere a colectorului, total ermetic prin intermediul unei presetupe.

TURN CENTRAL

CONEXIUNE SISTEM
Sistemul de cuplare TECNO PIVOT este de tip cardanic, cuplarea acestuia se face prin intermediul unui inel care îi conferă o rezistență mare și îi permite să se adapteze la teren cu denivelări mari, atât radial, cât și tangențial. Manșonul de cuplare este proiectat și fabricat dintr-un cauciuc vulcanizat și protejat cu o carcasă din aluminiu care îl protejează de
elemente, realizând o uniune perfectă și o durabilitate mare.

CONEXIUNE SISTEM

ANSAMBLUL UNITATII DE ACTIONARE
Ansamblul unității de acționare este conceput pentru a susține greutatea secțiunilor și pentru a menține întregul sistem de reductoare, transmisii, cutie de viteze și roți. Este alcătuit din patru montanți cu profil unghiular, care se unesc la capătul fiecărei secțiuni cu unitatea de acționare, făcându-l un set extraordinar de solid.

MOTO-REDUCTOR
Este un grup compact compus dintr-un motor montat într-o carcasă din aluminiu extrudat cu nervi de răcire externi pentru disiparea căldurii și cu o eficiență de 95%, amperaj redus, tren cu dublu angrenaj și protecție IP-55. Toate acestea constituie un grup omogen, total etanș și extrem de durabil. În funcție de necesitățile fiecărui caz, motoarele pot fi de 0,75 CV / CP sau 1,5 CV / CP, acesta din urmă în cazul motoarelor de mare viteză.

MOTO REDUCTOR

REDUCTOR DE ROTI
Este un set de transmisie cu angrenaj melcat foarte rezistent. Angrenajul melcat este fabricat din oțel, iar angrenajul turnat GS are o priză dublă reversibilă, ceea ce face foarte convenabil înlocuirea acestuia. Este echipat cu o cameră internă de expansiune a uleiului pentru a preveni scurgerile ca urmare a expansiunii uleiului produs de schimbările de temperatură.

REDUCTOR DE ROTI

TRANSMISIA
Transmisia care conectează moto-reductorul cu reductoarele de roată o face prin intermediul unor bare de transmisie cu noduri cardanice și un dispozitiv de îndoire la capete, care absoarbe eforturile pivotului de pornire și oprire, înmuiind și prelungind durata de viață de motoare și reductoare. Transmisiile sunt acoperite cu o protecție integrală care împiedică înfășurarea culturilor în transmisie. Faptul că axele reductorului motor și reductoarelor sunt complet aliniate permite transmisia să funcționeze drept, ceea ce îi prelungește semnificativ durata de viață.

ROATA
Roțile standard ale tuturor mașinilor TECNO PIVOT sunt cu anvelope cu flotație mare de 14,9 / 13 × 24, cu tub sau TUBELESS, jantă galvanizată și protecție la supapă.
Modelul benzii de rulare a anvelopei este special modelat pentru irigare. În cazuri particulare, pot fi instalate altetipuri de roți, cum ar fi 16,9x24; 11.2x38 sau anvelope speciale pentru iarbă.

PANOU DE CONTROL
În toate tipurile de mașini fabricate de TECNO PIVOT, elementele electrice care alcătuiesc panourile de comandă sunt de cea mai înaltă calitate și sunt montate în interiorul unui dulap din poliester armat cu fibră de sticlă (IP-55), ceea ce îl face complet etanș și inalterabil agenților atmosferici, prevenind oxidarea și coroziunea care apar în alte tipuri de cadre din tablă. Avem panouri de control de diferite game, de la un simplu panou electromecanic, la panouri sofisticate acestea ne permit controlul total de la distanță al instalației de irigare, de la telefonul nostru sau de la un alt dispozitiv cu conexiune GPRS.

PANOU CONTROL

TUN DE CAPAT
Gama sa variază de la 10 la 30 de metri în funcție de modelul de aspersoare, debitul și presiunea disponibilă, crescând astfel suprafața irigată cu acest sistem. Pistoalele puternice sunt cuplate cu o pompă mică de 2-5 HP.

TUN CAPAT


Catalog sisteme de irigatii APAN 2021

catalog irigatii Apan

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT