Sistemele de irigaţii RM din gama Gx au o structură de tip turelă rotativă care, rotindu-se pe şasiul inferior fix, permite orientarea tamburului în direcţia dorită pentru desfăşurarea furtunului. Sistemul este dotat cu picioare telescopice actionate hidraulic prin cuplarea lor la prizele hidraulice ale tractorului pentru a permite o fixare puternică pe orice teren; acţionate cu cilindri hidraulici cu compensare automată şi supape de siguranţă, acestea garantează stabilitatea necesară.

Lăţimea transversală a tamburului celui mai ridicat permite o coborâre considerabilă a înălţimii totale a sistemelor RM şi a centrului de greutate, transformându-le într-unele dintre cele mai stabile de pe piaţă.

Începând cu modelul 790Gx, sistemul poate fi dotat (opţional) cu braţ de derulare posterioară a furtunului PE, fixând la sol căruciorul portaspersor şi trăgând sistemul de irigaţii; această soluţie permite desfăşurarea furtunului anulând fricţiunea la sol şi utilizarea canelurilor prezente deja în culturi.

La modelele 890Gx, 990Gx şi 1000Gx, deschiderea mare a şasiului raportat la teren previne deteriorarea culturilor de dedesubt în momentul desfăşurării furtunului. Şasiurile monolite RM nu conţin elemente structurale înşurubate, fiind realizate dintr-un singur bloc şi zincate la cald, proiectate cu ajutorul unui sistem de calcul tridimensional.

Toate modelele pot fi configurate pentru a iriga terenul si cu aripa de ploaie (rampa). Aripa de ploaie este optimizata in functie de modelul tamburului respectiv diametrul furtunului si lungimea acestuia.

 tamburi 570gx tamburi 581gx tamburi 690gx tamburi 790gx tamburi 890gx tamburi 890gx evo tamburi 990gx tamburi 1100gx 

 

CLICK AICI pentru CATALOG PDF (dimensiune fisier: 196 MB)

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT