Gama de tamburi XJM se distinge intre celelalte modele ale brand-ului de tamburi RM prin faptul ca pe sasiul acestora se gaseste integrat motorul cu motopompa ce alimenteaza direct tamburul din diferite surse de apa ce le are la dispozitie fermierul. Sursele de apa pot fi canale de aductiune, balti cu apa, rauri sau chiar fluviu. Configuratia aceasta este exttrem de utila fermierului atat ca gestionare si manevrare cat si eficienta cantitatii de apa administrata pe suprafata aferenta.

Gama Xjm de tamburi pentru irigat marca RM are o structură care poate fi coborâtă hidraulic. Prin urmare, obtinem două poziții: pe roți pentru a permite transferul său pe drum sau pe sasiu pe sol în timpul fazei de lucru. Această din urmă poziție permite derularea furtunului în orice direcție - mișcare la 360 ° - fără a fi nevoie să il repoziționați din nou. Mai mult, baza care se sprijină pe sol conferă utilajelor o ancorare ridicată, care este foarte utilă in configuratiile cu furtunul lung si cu diametru mare.

Lățimea transversală a celei mai înalte bobine permite să scadă considerabil înălțimea totală a tamburilor RM și a centrului de greutate, făcându-le astfel printre cele mai stabile de pe piață. Ramele monolitice RM nu conțin elemente structurale înșurubate, fabricate într-un singur bloc și zincate la cald, proiectate printr-un sistem de calcul tridimensional. Toate modelele din seria XJ și XJM sunt echipate cu osie pozitionata cat mai jos, făcând astfel transportul lor ușor și sigur în orice condiții de funcționare.

O astfel de reglare - obținută prin deplasarea roților către bară - se traduce printr-o sarcină mai mică pe sistemul de cuplare a tractorului, facilitând astfel utilizarea acestuia chiar și cu vehiculele de dimensiuni mici. Mai mult, toate modelele au suporturi de ancorare telescopice spate care pot fi activate individual de pe cele două părți ale tamburului.

Toate modelele pot fi configurate pentru a iriga terenul si cu aripa de ploaie (rampa). Aripa de ploaie este optimizata in functie de modelul tamburului respectiv diametrul furtunului si lungimea acestuia.

1 giant xjm2 major xjm3 900 xjm5 800 xjm6 600 xjm

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT