Tamburii de irigat RM din gama FX sunt configurati cu suporti telescopici adecvati supradimensionati pentru a permite o ancorare ridicată pe orice sol; acționate de cilindri hidraulici autocompensați cu supape de siguranță, acestea asigură stabilitatea necesară.

Modelul FX se caracterizeza prin faptul ca bobina este fixa drept pentru care nu executa rotirea de 360 grade, aceste configuratii sunt utile pentru diferite situatii particulare ce se gasesc in teren.

Lățimea transversală a bobinei superioare permite o scădere substanțială a înălțimii totale a mașinilor RM și a centrului de greutate al acestora, făcându-le printre cele mai stabile de pe piață. Începând cu modelul 790Gx, mașina poate fi echipată (opțional) cu brațul de derulare posterior al conductei PE, fixând căruciorul duzei la sol și trăgând mașina de irigat; această soluție vă permite să derulați tubul eliminând fricțiunea la sol și să profitați de drumurile deja prezente în culturi. La modelele 890Gx, 990Gx și 1000Gx, jocul mare al cadrului față de sol evită deteriorarea culturilor în timp ce tubul este derulat.

Cadrele monolitice RM sunt lipsite de elemente structurale înșurubate, realizate într-un singur bloc și zincate la cald, proiectate cu un sistem de calcul tridimensional

Toate modelele pot fi configurate pentru a iriga terenul si cu aripa de ploaie (rampa). Aripa de ploaie este optimizata in functie de modelul tamburului respectiv diametrul furtunului si lungimea acestuia.

1 magnum FX2 900fx

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT